Moneskohan kerta tämä on kun aloitan uuden vuoden lupailemalla itselleni terveellistä elämää ja kaikkea muuta hyvää.. Ikää on 35 joten sanotaan että ainakin 15. kerta :) Sitä samaa tämäkin vuosi on, nyt ajattelin ottaa blogin avuksi. Saattaa kuulostaa alkuunsa tuhoon tuomitulta idealta mutta kokeillaan, kyllä mulla tsemppi on päällä vaikka ei se siltä kuulostakaan. Ensi kesänä on yksi tapahtuma johon haluan laihtua. Ja painoa on 111 kg joten laihduttamista riittää. Enkä tosiaan yritä olla ensi kesänä missään missimitoissa, mutta jos tuon isoimman mahamakkaran saisi pienemmäksi.

Mitään ihmedieettejä tai kuureja en noudata. Tammikuun aion olla kasvisruualla, tosin maitotuotteita käytän jonkin verran ja pari kananmunaakin saattaa lipsahtaa mukaan. Kaloreita seurailen kiloklubin  avulla ainakin alussa, yritän silläkin pitää motivaatiota yllä.

Tämän laihdutuksen lisäksi alan käyttämään entistä enemmän lisäaineettomia ja luonnonmukaisia tuotteita. Niin olen kyllä tehnyt jo pari vuotta, mutta nyt vielä enemmän. 

No joo, katsotaan mitä tulee. Peruspessimistisellä aloituksella mennään :D